Emine Türksoy

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takvimine göre bugün İnhisar ilçe kongresi ger-çekleştirildi. 

Kongreye Devlet Eski Bakanı, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu,  Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek,  Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman  Var-olu,  İl Başkan vekili Tevfik Sarı, Ahmet Gürses ve çok sayıda partili katıldı.


Belediye Başkanı Ayhan Ödubek,  seçildiği günden bu yana değişimden ve yaptıkları hizmetlerden bahsederek, yüklü bir  borçla devraldıkları belediyeyi, muhalefet partisinden olmalarına rağmen işler bir duruma getirdiklerini ve İnhisar halkına hizmet etmek için belediyeye yeni araçlar kazandırdıklarını anlattı. 

Milletvekili Bahattin Şeker ise, ülkenin içinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını, 2002'den bu yana yaşanan bütün ol-umsuzlukların ve vatandaşın düştüğü durumun tek sorumlusunun AKP iktidarı olduğunu, artık değişim zamanının geldiğini ve önümüzdeki genel seçimlerde bu tabloyu değistirmek için ellerinden geleni
yapacaklarını sözlerine ekledi.

Siyasi konuşmaların ardından yapılan seçimde, Cavit Ekmekçioğlu yeni ilçe başkanı seçildi .

Kongrenin ardından , İnhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanacak Hamamın temeli MHP Bilecik Milletvekili Bahat-tin Şeker ve kalabalık bir halk topluluğu tarafından atıldı.

Suyun kıymetli ve temizliğin dinimizde ibadet sayıldığını düşünürsek, İl Genel Meclisi ilimizde bulunan tarihi hamamı sat-ma peşinde iken MHP'li bir belediyenin kısıtlı imkânlarla böyle bir yatırım yapması da son derece manidar bulundu. 

 

 

Editör: TE Bilişim