MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı oy veren il ve ilçe başkanlarının görevden alınacağı kulislerde konuşulmaya başlanırken beklenen tasfiye hareketinin Bilecik’e uzanıp uzanmayacağı merak ediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de genel başkanı değişmesi için olağanüstü kurultay çağrısı yapan 543 parti kurultay delegesi arasında bulunan il ve ilçe başkanlarının görevden alınacağı MHP kulislerinde konuşulmaya başlandı.

MHP Bilecik teşkilatlarında bulunan 7 delegeden 6’sı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye muhalif kanadın arasında bulunuyor. MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, genel başkanın değişmesi çağrısında bulunan muhalif kanadın yanında yer aldı.

Olağanüstü kurultay için imzaların MHP Genel Merkezi’ne ulaşmasının ardından muhalif olarak imza atanlar için disiplin, ihraç, fesihler ve yeni kongre sürecinin başlamasıyla delegeliklerin düşürüleceği konuşulmaya başlandı. Muhaliflerin imzaları arasında 10 il başkanı ile 120 üzerinde ilçe başkanının olduğu belirtildi. MHP içerisinde başlanacağı konuşulan tasfiye sürecinin Bilecik’e uzanıp uzanmayacağı merakla bekleniyor. 
Editör: TE Bilişim