Pazaryeri MHP İl Genel Meclis üyesi Haluk Filizli, İl Genel Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak İlçelerine atanan Kaymakam vekillerinden dert yandı ve ilçelerinin vekil Kaymakamlarla değil asil Kaymakamlar ile  yönnetilmesini istediklerini söyledi.


Bu arzularının Pazaryeri halkının arzusu olduğunu ve bu yüzden İçişleri Bakanı’na açık mektup yazarak göderdiklerini söyledi.


12 yılda ilçelerinde 22 Kaymakam ve Vali Yardımcısının  görev yaptığını, bunların 18 tanesinin vekaleten görevlendirildiğini dile getiren Filizli, vekaleten değil asaleten yönetilmek istediklerini, vekaleten atananların ağır aksak hizmet verdiğini belirterek, Pazaryeri halkının bunu haketmediğini söyledi ve İçişleri Bakanlığı’na gönderdiği açık mektubu Meclis’te okudu.


Bilecik İlimizin güzide ilçesi Pazaryeri’nin mülki idare kaderini dile getirmek istiyorum.


17.03.2004 tarihinden 03.12.2016’dan bu güne kadar ilçemizde 12 yılda 22 kaymakam, kaymakam vekili ve vali yardımcısı görev yaptı.


Bunlardan 18 tanesi vekaleten görev yapmışlardır. İlçemizin seçilmiş İl Genel Meclisi üyesi olarak artık yeter vekaleten yönetilmek istemiyoruz. Vekaleten mülki idare ile işler ağır-aksak gidiyor. İlçemiz bu durumu haketmiyor. Saygılarımla.”
Editör: TE Bilişim