MHP İl Başkanı Sabri Eraslan, cezaevinde bulunan MHP eski İl Başkanı Mesut Tekin'i ziyaret için gidenlere zorluk çıkarıldığını belirterek , Terörist başı Apo’ya  gösterilen müsamahanın Mesut Tekin'e gösterilmediğini iddia etti.

İşte Eraslan'în konuya ilişkin açıklaması: "

Saygıdeğer Hemşerilerimiz:

Bebek katili – terörist başının ahbab ve arkadaşlarına hemen her hafta deniz aracı tasis edilip ``süreç`` i sürdürmesi ve kandile rahatça haber yollayabilmesi için iyi niyet ve anlayış gösterildiği, yardımcı olunduğu bu günlerde; hemşerilerimiz ve partililerimiz Bilecik kapalı cezaevinde tutulan eski İl Başkanımız Sayın Mesut TEKİN i aynı sıklık ve rahatlıkla ziyaret edememektedirler. Ziyaret niyeti ile izin almak için gidenlerin çoğunluğu geri çevrilmekte, hatta bazılarıda ``Bir daha gelmeyin`` şeklinde uyarılmaktadır. Bu durum nasıl olsa izin verilmiyor, öyleyse gitmeyelim ön yargısına dönüşmekte ve toplumumuzda büyük üzüntüye sebep olmaktadır.

Geçen yıl aynı şekilde Bilecik Kapalı ve Bozüyük açık ceza evlerinde tutulan İl başkanımız bu dönemle kıyaslanmayacak derecede ziyaret edilebilmiştir.

Bu dönem ziyaretler çok az tutulduğuna göre muhakkak yeni bir kanun çıktı yada genelge yayınlandı. Yoksa başka ne olabilir ki?..

Bu vesile ile gecikmiş olmakla birlikte geçen yıl hem Bilecik hem de Bozüyük te ziyaretlerimize imkan tanıyan makam ve irade sahiplerine teşekkürü borç biliriz.

Sizlere en içten dileklerimizi sunarken Bilecik Cezaevi nede binlerce muhabbet ve selam yolluyoruz.

Ne mutlu Türküm Diyene."

Editör: TE Bilişim