MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, erken seçim kararı alınmasının ardından basın açıklaması yaparak ülkemizin yoğun gündemi göz önüne alındığında milli iradenin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Karuk, “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben gelirim şuuruyla, 7 Ağustos Yeni kapı ruhuyla teyit eden, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye'nin iç ve dış odaklı pek çok meselesi, üstesinden gelinmesi şart olan pek çok meşguliyeti vardır. Bunun için sandığa müracaat, Millet iradesini harekete geçirmek büyük bir mecburiyettir, düşüncesi ile Türkiye'nin Beka sorununa çözümün Erken Genel Seçimde olduğuna dikkat çekmiştir.

Ülkemizin menfaati, Partimizin Menfaatinden önce gelir düşüncesiyle, Sayın Genel Başkanımızın "Erken Genel Seçim" çağrısına Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ilgili kurullarla görüşmesi neticesinde Sayın Genel Başkanımızın düşüncesinde haklı ve gerekli olduğu düşüncesi ile 24 Haziran 2018 Pazar günü Erken Genel Seçimin gerekliliğini basınımıza açıklamıştır.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı yapacakları çalışma sonrasında 24 Haziranda yapılacak olan Erken Genel Seçimin Ülkemize,Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesini temenni ederim.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim