Milliyetçi  Hareket Partisi  Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan yayınladığı yazılı bir açıklama ile 2015 yılının Haziran ayında yapılacak genel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Milletvekili adaylığı için çalışmaların başlayacağını söyleyen Eraslan, adaylık konusunda önceliğin Bahattin Şeker'in olduğunu ifade etti. 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin güçlenerek çıktığını kaydeden Eraslan, sonbahar döneminde adayların belirleneceğini söyledi. Milliyetçi  Hareket Partisi  Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan'ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"Değerli Vatandaşlarım,

Milliyetçi Hareket Partisi, Bilecik’te girdiği seçimlerden güçlenerek çıkmıştır. Son yerel seçimlerde Milliyetçi Ülkücüler halkımızın umudu olmuş, Bilecik, partimize ana muhalefet görevi vermiştir. Seçilen belediye başkanlarımız ise  parti rozetlerini çıkararak halkımızın yararına çalışmaya başlamış, görevlerini layıkıyla yapmaktadırlar.  İl genel meclisine seçilen meclis üyelerimizde çalışmalarıyla halkımızın takdirini kazanmış bulunuyorlar.

İl genelinde en yakın takipçimize yaklaşık on bin oy fark atıp, kırk bir bin oyla halkımızın umudu olmaya devam etmekteyiz. Bu sebeple Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde ilimizi temsil edecek adayları sonbaharla birlikte tespit etmeye başlayacağız.

Mevcut vekilimiz Bahattin Şeker’den tüm teşkilatlarımız  ve vatandaşlarımız memnundur. Bizler de kendisiyle çalışmaktan onur duyuyoruz. Haziran 2015 seçimlerinde tekrar aday olmak vekilimizin takdirindedir. İlçe teşkilatlarımla beraber seçimlere Bahattin Şeker’le girme arzusundayız. Ancak daha önce vekilimiz ‘’Bilecik siyasetini bırakıyorum’’ diye bir açıklama yapmıştır. Aday olma hakkı, öncelikle kendisinindir. Ancak demokratik cesaret gösteren tüm arkadaşlarımızın da aday olma hakları da vardır ve teşkilatlar olarak objektif bir şekilde değerlendireceğiz Milliyetçi ,Ülkücü ve vatansever duruşa sahip her vatandaşımıza partimizde siyaset yapma yolu açıktır.

Bu sebeple seçimlere kalan on ay süre zarfında en iyi şekilde hazırlanmak için, çalışmalara Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonbahar ile birlikte  hız vereceğiz. Türkiye'nin umudun tükenmiş değildir. Umut MHP kadrolarındadır. Bizlere destek ve güvenini esirgemeyen tüm Bilecik halkımıza teşekkür eder yeniden desteklerini bekler  saygılar sunarım."

Sabri Erarslan                                                                                                        

Milliyetçi  Hareket Partisi  Bilecik İl Başkanı

 

Editör: TE Bilişim