Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) il Başkanı Mehmet Karuk’un partisinden istifa ettiği öğrenilirken, diğer yandan da görevden alındığı iddiaları kamuoyunda tartışma yarattı.

Kendisine ulaştığımız İl Başkanı Mehmet Karuk, işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları sebebiyle görevinden ayrıldığını ve görevden alınma veya istifa ettirilme gibi bir durumun söz konusu olmadığını söylerken, yerine ise İl Başkanlığına geçici olarak Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Yaşar’ın geçici olarak atandığı öğrenildi.

“Bundan sonraki hayatımda da Başbuğumuzun izindeyim”

Başkan Karuk’un istifasının ardından kamuoyunda ‘istifa mı etti yoksa ettirildi mi ?’söylentileri dolaşırken, Karuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Yaklaşık üç buçuk yıldır gurur ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca birlikte görev yaptığım yönetim kuruluma ve desteklerini esirgemeyen değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bundan sonraki hayatımda da Başbuğumuzun izinde liderimizin emrinde yaşamaya devem edeceği.Allah’a emanet olun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim