Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, AK Parti’ye geçen başkanlara sert çıkışta bulundu.

İl Başkanı Yaşar, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Pazaryeri Belediye Zekiye Tekin ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in emek hırsızlığı yaptığını belirtirken, başkanların trene bindiklerini zannettiğini fakat  halkın ilk seçimlerde sandıkta gereken cevabı vereceğini vurguladı.

“Biz bu filmi daha önce de görmüştük”

CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın yazılı olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

“Biz bu filmi daha önce de görmüştük. Ama bu filmden ders almamış siyasi figürler kendi ihtirasları, ikballeri için toplumda yarattığı infial, siyasetçiye bakışı, güvensizliği bir kez daha kamuoyunun gündemine taşımıştır.

Eğer bir toplumda siyaset ve siyasetçiye bakış olumsuz yönde algılanmaya başlar ise yani siyasetçiye olan güven zedelenirse halkta gelecek kaygısı artar.

“AKP’ye geçerek emek hırsızlığı yapmışlardır”

Osmaneli ve Pazaryeri’nde yerel seçimlerde AKP’nin adayları olmasına rağmen seçmenin AKP ye tepkisi ile bağımsız adaylara oy vermeleri neticesinde seçimi kazanmışlar ancak gelinen noktada AKP ye geçerek emek hırsızlığı yapmışlardır. Hiç süphe yoktur ki halkımız bugün trene bindiklerini zannedenlere ilk seçimlerde sandıkta gereken cevabı verecektir.

Bunun somut örnekleri yakın geçmişte ilimizde yaşanmıştır. Haklıdan yana değil,güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler fırıldak olurlar”

Editör: TE Bilişim