Değerli kardeşlerim;

PKK ya Af mı çıktı? Bu resim 13 Temmuz tarihli gazetelerde yayınlandı. Teröristlerin belindeki bombalara ve ellerindeki tüfeklere dikkat etmenizi rica ederim. Adamlar ne kadarda rahatlar değil mi? Fotoğraflarının çekilmesinden bile korkmuyorlar. Ellerinde binlerce masumun kanı varken kendilerinden emin savaş kazanmış muzaffer bir komutan gibi  ‘’ özgürce’’  ve gururla yürüyorlar yurdumuzun topraklarında.

Bende resimdeki PKK lıların ellerindeki tüfek ve bellerindeki  bomba lardan bulundurduğum iddiası ile yargılanıp suçlu bulunduğum için 7 yıl mahkumiyet aldım şimdi verilen cezayı Bilecik cezaevinde çekiyorum.  Yargılama boyunca kabul etmediğim bu suçlamayı halen kabul etmiyorum.

Resimdeki gibi bomba ve tüfek bulundurduğuma karar veren devlet beni 7 yıla mahkum ettiğine göre bomba ve tüfekle gezen bu katilleri de derhal yakalayıp yargılayarak hapsedecektir herhalde. Siz ne düşünüyorsunuz? Öğle olacaktır değil mi? Başka türlüsü saten olamaz. Bu yırtıcı hayvan sürüsü hakim karşısına çıkarılamazsa aklımıza devlet sadece taksim demi var diye gelmez mi?

Tencere çalanlara bile ceza kesilip, bayrak taşıyanlara su sıkılırken bombalı – tüfekli – apo posterli bu güruh ‘’iyi çocuklar’’ olarak mı değerlendirilmektedir? Sokaklarda yeni yeni gördüğümüz ellerindeki sopa ve palalarla kız erkek demeden diledikleri insanı dövdükleri için sırtları sıvazlanıp – başları okşananlar gibi bunlarda dokunulmaz mıdır? Yoksa yazımızın başında sorduğumuz gibi kimseye ilan edilmeden PKK ya genel af mı çıkarıldı? Hayır deseniz ne kadar inalılır bilemeyiz ki daha öncede şerefler ortaya konularak PKK ile görüşmüyoruz denilmişti. Gelinen bu durumun siyasi sorumluluğu kime aittir?

Her türlü siyasi – politik değerlendirmenin ötesinde derin sezgi – derin kavrayışları olduğunu bildiğim tüm Bilecik li hemşerilerimin bu fotoğraftan bir sonuç çıkaracaklarına inancım tamdır.

Gökyüzünden çok küçük bir parçanın görüldüğü sık demir parmaklıklarla örülü hücremizin penceresinde iftar ezanlarını duyabilmek için beklerken dualarımızda ve dudaklarımızda sizler varsınız.

Bu mübarek ayda bütün ‘’ taş medrese’’ size dua ediyor.

Hz. Muhammed ümmetine – şerefli Türk milletine ve bütün Bilecik e -  - -  - - - - - - - - - - - - -

Sağlıkla kalın, özgürce yaşayın, Allaha emanet olun.

Saygılarımla.

Mesut TEKİN

Editör: TE Bilişim