Cafer Elmas

         Turgut Özen Mermer Yönetim Kurulu üyesi genç işadamı Özercan Özen gazetemizi ziyaret etti. Mermer sektöründeki  başarılarını inşaat sektöründe de göstermeye hazırlanan Özercan Özen, Bursa ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine başladı.

         Turgut Özen Mermer Yönetim Kurulu üyesi olarak Bilecik ve Yenişehir'de mermer sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra Bursa'da inşaat sektörüne adım atan Özen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredilerindeki faiz indirimini açıklamasının ardından inşaat sektörünün hızlanacağını ve konut satışlarında patlama yaşanabileceğini söyledi.

         Türkiye Genç İşadamları (T.G.İ.A) Bursa Şubesi'ne kabul edilen genç girişimci Özercan Özen, Bilecik ile Bursa arasında nakış dokuduğunu ve artık İstanbul'un da eklendiğini belirterek, hem mermer hem inşaat sektöründe faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

         Türkiye'nin son günlerde zor günler geçirse de büyük bir ülke olduğunu ve çok kısa zamanda toparlanarak hızlı büyümeye devam edeceğine inandığını aktaran Özercan Özen, üreten bir ülke olduktan sonra ekonominin hiçbir zaman sarsılmayacağını belirtti.
Editör: TE Bilişim