1 Nisan’da yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinde, Bilecik mermer sektörünün ilimizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Turgut Özen Mermer'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilecik Mermerciler Derneği Başkanı Turgut Özen ve Aynurlar Madenciliğin Yönetim Kurulu Başkanı olan aynı zamanda mevcut TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur'un temsil edeceği öğrenildi.

Mermerciler ve sanayiciler, TSO’da seçime gitmek yerine sektörü temsil edecek adayı kendileri belirleyerek özel bir karara imza attılar.

Yaklaşan TSO seçimleri öncesi gruplarda aday olan kurum temsilcileri hummalı çalışmalarına devam ediyor. 12 grupta yapılacak seçim öncesi kendi gruplarında aday olan kişi ve kuruluşlar gruplarında üye olan kuruluş ve kişileri gezerek oylarına talip oluyorlar.

Her seçimde ayrı bir heyecanın yaşandığı TSO grup seçimlerinin bu yıl daha hareketli geçeği öne sürülüyor.

Gruplar kendi adaylarını belirleyeceği TSO seçiminde 2 grupta yeralan mermerciler örnek bir karara imza atarak Mermerciler Derneği olarak bu defa seçimde kendilerini temsil edecek kişileri belirlediler.

Mermerciler Derneği yaptığı toplantıda bu yıl yapılacak TSO seçimlerine grupları adına öneri üzerine kendilerini temsil etmek için Turgut Özen ve Hakkı Aynur'u destekleme kararı aldı.

Bilecik sanayisinin önde gelen isimlerinden Turgut Özen Mermer'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilecik Mermerciler Derneği Başkanı Turgut Özen ile Aynurlar Madenciliğin Yönetim Kurulu Başkanı olan aynı zamanda mevcut TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur'un grup seçimlerinden sonra da üst düzeyde görev almaları bekleniyor.

Editör: TE Bilişim