İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in askıda bebek maması kampanyasına duyarsız kalmayan parti üyesi Bilecik’ten kampanyaya destek verdi.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde esnaf ziyareti kapsamında bir Eczaneye giren ve burada bebek maması satın alan ardından da bebekleri olan vatandaşlara yardım olunması amacıyla askıda mama kampanyası başlattığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çağrısı Bilecik’te karşılık buldu.

Parti üyesi Yusuf Paçacı isimli vatandaş Bilecik’te de eczanelerde askıda mama kampanyası başlattığını söyledi. Vatandaşlara yönelik askıda mama kampanyasına destek vermelerini isteyen Paçacı, “İlimizde de kampanyamızı başlattık. Kampanyamızın büyümesi için tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu sosyal sorumluluk projesine destek olmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımız eczanelere giderek askıda mama kampanyasına destek olmak istediklerini belirterek alacakları mamaları askıya ekletebilirler. Kampanyamıza destekte bulunan ve bulunacak tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Diğer parti üyesi Soner Bolu ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin başlatmış olduğu askıda mama kampanyasına bende katkıda bulunmak istedim.Yeni,Atabey,Beler,Akarkarasu ve Ufuk Eczanelerinden temin edebilirler.Allah yapılan tüm İYİ’likleri kabul eder inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilişim