Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman ve Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Beler, gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler. Gazetemize ziyarette bulunan  Başkan Korkman ve Beler Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile görüştü.

Hoş sohbet havasında geçen ziyarette Bilecik  gündemi ve yerel basının sorunları hakkında konuşuldu.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman,  ziyarette yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ Yerel basınımızın duayenleri, büyük çınarı Yarın Gazetesi’ni ziyaret ettik.  Tabi ziyaretimizin asıl sebebi  basınla ilgili  sorunları konuşmakla birlikte en önemli şey bugün 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü.’Benin naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’demiş. Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için her  türlü çalışmaları yapacağız.  Umarım Yarın Gazetesi de Cumhuriyet gibi uzun ömürlü hayatına devam eder.”

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Beler ise:

“Bugün 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  83. Ölüm yıldönümünde ülkemizin  geleceği için basınımızın güzide temsilcileri olan Yarın Gazetesi’ni ziyarette bulunduk. Kendilerinin nazik davetlerini kabul ettik.  Biz de bu centilmence davete karşılık verdik.  Kendilerine  öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Bilecik’te vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Daha nice yıllarda Yarın gazetesi ile birlikte Memleket Partisi olarak daha iyi şeylere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, ziyaretlerinden dolayı Başkan Korkman ve Başkan Beler’e teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı iyi dilekler ile son buldu.

Editör: TE Bilişim