Cafer Elmas

 Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, hakkında söylenenlere sosyal medya üzerinden sert cevap verdi "kimseden de çekinmem kimseye de boyun eğmem" diyen Duymuş ; Ülkenin çok zor günler geçirdiğini birlik ve beraberlik vurgusu yaparken , "Artık yeter! Bu son olsun" şeklinde uyardı

     Duymuş'un sosyal medya Fecebokk'tan verdiği mesaj şu şekilde: "Değerli dostlarım sevgili gençler. Ben sizlere bir daha seslenmek istiyorum. Lütfen sosyal paylaşım sitelerinde polemiğe, tartışmaya sakın girmeyin. Bırakın kim ne yazarsa yazsın, hiç bir şekilde cevap vermeyin. Biz işimize bakalım. Bir sıkıntısı, bir derdi olan beni bulur. Benim yerim belli, hiç kimseye de veremeyecek hesabımız yoktur. Kimseden de çekinmem, kimseye de boyun eğmem. Hiç kimseye de buradan cevap vermek zorunda da değilim. Vezirhanımız için ne yapılması gerekiyorsa da yaparım. 

     Son zamanlarda belediyemiz ile ilgili bir sürü konuşmalar yorumlar yapılıyor. Sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum. Bu tür söylemler Vezirhanımıza zarar veriyor. Lütfen cam arkasından isimsiz, takma isimle yorum ve paylaşım yapmayalım. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. 

     Hepinizin bildiği gibi, ülkemizde meydana gelen maden kazaları, iş kazaları ve şehit haberleri geldikçe yüreğimiz yanıyor. Birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekirken, insanlar arasında nifak sokmaya fırsat vermeyelim. Kim buna teşebbüs ederse de Allah'ından bulsun. Vezirhanda herkes birbirini tanıyor. Hiç kimsenin vatanına, beldesine zarar verecek düşüncede olduğunu sanmıyorum. Buradan tüm Vezirhan halkına sesleniyorum: Artık yeter! bu son olsun."

 

 

Editör: TE Bilişim