Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gerekli olan toplantı yeter sayısının sağlanması ile gerçekleştirildi. Mehmet Arslan yeniden başkan seçildi.

Genel Kurul Toplantısına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakanlık Temsilcileri  Faruk Bektaş ve  Cafer Pektaş gözetmenlik etti.  Genel Kurul Gündem Maddelerinin sıralamasıyla başlayan toplantıda; Organize Sanayi Bölgesi Sanayicilerinin menfaati gözetilerek ilgili maddeler görüşülerek dilek ve temennilere yer verildi. Toplantı gündeminin 17. maddesi ile Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve OSBÜK Asil ve Yedek Üyelerin seçimi gerçekleşirken seçim sonucunda 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine en yüksek oy sıralamasıyla; Hartaş Harmandallar Mermer San. Tic. A.Ş. firma yetkilisi  Zafer Harmandal, Durden Plastik Yapş.Ürün. San.Tic. A.Ş. firma yetkilisi  Cavit İlker İnan, Doğuş Suni Deri Kösele San.Tic. ve A.Ş.firma yetkilisi  Şermin Kahraman, Arslan Alüminyum A.Ş. firma yetkilisi  Mehmet Arslan ve Aslanoğlu Kereste San. Tic. Ltd. Şti.firma yetkilisi  Kemal Ergal seçildi.

 Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Billas Lastik ve Kauçuk San.ve Tic. San. A.Ş.  firma yetkilisi  Mehmet Bildiler ve Evren Metal San. Tic. A.Ş. firma yetkilisi Ahmet Çınar seçildi. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Asil Üyeliklerine Yönetim Kuruluna seçilen Asil Üyelerden  Zafer Harmandal ve  Cavit İlker İnan seçilerek, OSBÜK Yedek Üyeliklerine  Şermin Kahraman ve  Kemal Ergal seçildi.

Bir önce ki dönemde seçilmiş olan Yönetim Kurulu Asil Üyeler ve Denetim Kurulu Asil üyeler aynı ortak yönetimle tekrar seçilerek başa geldi.

Editör: TE Bilişim