31 Mahalli İdareler seçimlerinde Mehmet Ali Yerci Gazipaşa Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar adayı Mehmet Ali Yerci Gazipaşa Mahallesi’nin sorunlarını iyi bildiğini ve bunlara ilişkinde çözümleri olduğunu söylerken Gazipaşa Mahallesi’ne yenik getireceğini vurguladı.

Tüm adaylara başarılar dileyen Gazipaşa Mahallesi muhtar adayı Mehmet Ali Yerci özgeçmişine ilişkinde şunları ifade etti.

“Rahmetli babamın( Hüseyin Yerci) işi gereği 25 yıl Çanakkale/Çan İlçesi’nde ikamet ettim.İlkokul,Ortaokul,Lise eğitimimi burada tamamladım.Burada değişik özel sektörlerde muhasebe işlerinde çalıştım.1993 yılında baba ocağımız Bilecik’e geri döndüm.Aynı yıl eşim Hülya Yerci ile evlendim.1 erkek 1 kız iki çocuk babasıyım.Bilecik’teki çalışma hayatıma 1. Ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan Serel Ercan Seramik ve Seranit’te çalıştım.Son olarak 18 yıl Silkar Madencilik LTD.ŞTİ.’inde Dış Saha Sorumlusu ve forklif operatörlüğü görevi yaptım.2009 yılında emekli oldum.Aynı iş yerinde 2016 yılına kadar aynı görevde çalışarak kendi isteğimle iş yerinden ayrıldım.Emekli oldum ama, boş durmayı hiç sevmediğimden boş zamanlarımı değerlendirmek amacıyla hobi olarak Selöz Köyü’nden bir bahçe satın aldım.Geri dönüşüme önem verdiğim için bu bahçemin kurulumunda çöpe atılmış veya hurdaya ayrılmış malzemeleri kullanarak hem maliyetimi düşürdüm hem de bu malzemeleri geri dönüşüme kazandırdım.”

Editör: TE Bilişim