İl Genel Meclisi Üyesi olan emekli öğretmenler unutulmadı. Meclis üyeleri tarafından öğretmenler günü kutlandı.

İl Genel Meclisi Kasım ayı birleşim toplantısında, İl Genel Meclisi Üyesi olan emekli öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı. İl Genel Meclisi Üyesi emekli öğretmenler; Turgay Yılmaz, Hikmet Turan, Ahmet Eren, Nizamettin Çam ve Hasan Hüseyin Çelik’e İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler ve MHP grubu adına Osman Varolu çiçek takdim etti. Meclis üyeleri, emekli öğretmenlerin bu kutsal gününü kutlarken günün hatırası olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

İl Genel Meclisi Üyesi olan emekli öğretmenler, meclis üyelerinin bu jestine teşekkür ederken öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptılar. 

İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, kalanlara ise sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyorum. Bugün çiçek gibi bir Meclis yaptık. Tüm Öğretmenleri temsilen İl Genel Meclis Üyesi seçilen emekli Öğretmen abilerimize günün anlamına uygun olarak çiçek takdim ettik.”

Editör: TE Bilişim