Partilerdeki çift görevlendirmelerin ne kadar etik olduğuna ilişkin yaptığımız haber üzerine Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Belediye Meclisi üyesi olan Nurten Bilecikligil’den açıklama geldi. Bilecikligil, çalışma azmini hiçbir zaman kaybetmediğini belirterek bu örneğin başka illerde de mevcut olduğunu ifade etti.

Seçilmiş bir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmaktan onur duyduğunu vurgulayan Bilecikligil’in açıklaması şu şekilde:

“Hiçbir karşılık beklemeksizin emek veriyorum”

“Partimizin ideallerini ileriye taşımanın en öncelikli görevim olduğunu belirtmek isterim. Bu şekilde görev alan diğer illerimizde örnekleri mevcut. Bir de sormak istiyorum seçimin üzerinden 10 ay geçti bu neden şimdi haber yapılmış, sorulmuş, hiçbir karşılık beklemeksizin her türlü zorluğun üstesinden gelmek için emek veriyorum.

“Çalışma azmimi hiçbir zaman yitirmedim”

Eş ve annelik duygularından büyük bir fedakarlık göstererek zamanımı partimle paylaşmış bir İl Kadın Kolu Başkanıyım, çalışma azmimi hiçbir zaman yitirmedim. Çalışma arkadaşlarımın bu yöndeki desteği, örgütümüzün de teveccühü doğrultusunda seçilmiş bir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmaktan onur duyuyorum.

Yarınların özgürlüğü için var olan, mutluluğu için emek veren, kardeşliği için mücadele eden tüm kadınlarımızla sevgiyle, saygıyla ve ortak akılla ilerlemenin gücünü ortaya koyuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi canımıza kanıma işlemiş her zaman kalbimizde. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Editör: TE Bilişim