Cafer Elmas

MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in sürücülüğünü yaptığı Meclis Taksi geçtiğimiz günlerde TRT Haber ekranlarında yayınlandı.


Şeker, taksiye aldığı hemşerileri ile birbirinden keyifli sohbetler yaparken bir yaşlı amca ve teyze ile diyaloğu en dikkat çekeni oldu. Hizmetlerden, emekli maaşlarından, kızının düğününden, Şeker’in yaptığı yardımlardan bahsederken konu önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçime geldi.

         MHP’nin  yaklaşan seçimler öncesi Belediye Başkanı adaylığı için teklif götürdüğü SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy gündeme geldi yaşlı amca ‘Hüseyin de size dahil oluyor  mu’ diye  sorunca, Milletvekili Şeker, inkar  edemedi ve ‘inşallah’ dedi.

Bunun üzerine eşi Kadriye Gülek ile Şeker’in müşterisi olan Tekel’den emekli İsmail Gülek amca, ‘Hüseyin çok dürüst, namazında niyazında, iyi çocuktur olur inşallah’ dedi.


MHP 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere iddialı girmek isterken, herkesim tarafından sevilen sayılan Hüseyin Şensoy’a teklif götürerek bu iddiasını pekiştirdi.

Hüseyin Şensoy’un da ilimizdeki bir takım kanaat önderleri ve dostları ile görüşmesinin ardından adaylığı kabul ettiği öğrenilirken, Bahattin Şeker’in de Hüseyin Şensoy’a maddi ve manevi destek olacağı sözü verdiği de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan MHP tabanının da Şensoy’a sıcak baktığı ve bütünleştiği gözlemlenirken, bu gelişmelerin yanı sıra her nekadar anketlerde AKP’nin rakibi gösterilen CHP’nin ise parti içindeki krizleri aşamaması neticesinde AK Parti’nin yerel seçimlerde en büyük rakibinin ve iddialı partinin Hüseyin Şensoy ile MHP’nin olacağı öngörülüyor.

MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in sürücülüğünü yaptığı Meclis Taksi’de müşterileri ile geçen hoş sohbetleri aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

tvarsivi.com/player.php
Editör: TE Bilişim