Yaklaşık bir aydır devam eden İl Genel Meclisi bütçe görüşmelerinin son günü renkli görüntülerle başladı. Mayir Küçük ve Haluk Filizli’nin getirdiği meşhur Pazaryeri bozası ve helvası meclis üyelerine dağıtılırken, “tatlı yiyelim tatlı konuşalım”, “meclisi ağız tadıyla kapatalım” esprileri yapıldı. Özel İdare bütçesinin 23.4 milyon lira olarak belirlenmesiyle sona eren bütçe görüşmeleri sonunda meclis üyeleri ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.


Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ertuğrul TORUN: “20 günden beri plan ve bütçe komisyonundaki arkadaşların çalışmaları ve meclisimizin 23 milyon 400 bin lira olarak bütçemizi onaylamaları Bilecik ili ilçeleri ve köyleri açısından daha iyi hizmetler getireceği kanaatindeyiz. Bilecik’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

MHP Grup Sözcüsü İ. Zeki UYANIK: Kendim ve grubum adına 2015 yılı bütçesinin ilimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Ak Parti Grup Sözcüsü H. Hüseyin ÇELİK: “Meclisteki 2014 yılı çalışmalarımız bugün itibariyle bitti. Geçtiğimiz süreç içinde, son mahalli seçimden bu tarafa değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla, özel idare yetkilerimizle, basınımızla güzel günlerimiz geçti burada. Herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl da ilimiz için, ilçelerimiz için, ülkemiz için bu şekilde yapılan çalışmaların devamını diliyorum. Şimdiden gelecek yılın hayırlar getirmesini diliyorum. Teşekkür ediyorum.”


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis NALBANT: “Yoğun bir çalışma dönemini bitirdik. Kasım ayı toplantısı özel bir toplantı demiştik. 20 gün üst üste yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Ben emeğiniz için, katkılarınız için çok teşekkür ediyorum kurumum adına. Yeni oluşan 23 milyon 400 bin liralık bütçenin ilimize, tüm halkımıza hayırlar getirmesini, uygulayacağımız programların, yatırımların ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Emeğiniz için teşekkür ediyorum.”


Editör: TE Bilişim