Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, marka yaratma ve kurumsallaşma hedefleri olan girişimcilere KOSGEP tarafından verilecek 150 bin TL’lik hibe desteği için son başvuru tarihinin 30 Kasım olduğunu duyurdu. TSO, destekten faydalanmak isteyenler için 10 Kasım günü bir bilgilendirme toplantısı yapacak. KOBİ Proje Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı hakkında yapılan açıklamada şu bilgiler yer alıyor:

“KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı kapsamında İşletmelerin Kurumsallaşmalarında ve Marka Yaratma hedeflerinde doğru stratejilere ihtiyaç duydukları gerçeğinden hareketle, “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” konu başlıklarında işletmelerin hazırlayacakları projelere üst limiti 150.000 TL’ye kadar hibe desteği olmak üzere 55 Milyon TL’lik bir destek sağlanması öngörülmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Bilecik İl Müdürlüğü işbirliğiyle “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” konu başlıklarında sağlanacak destekler hakkında bilgilendirmek amacıyla 10 Kasım 2015 Salı günü saat 14.00’da Oda binamızda yapılacak Bilgilendirme toplantısına katılımınızı bekleriz. Bilgilendirme toplantısına katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 9 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.”

Editör: TE Bilişim