Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) düzenlediği iftar yemeğiyle meslek mensuplarını bir araya getirdi. Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’in de katıldığı iftar öncesi konuşan Oda Başkanı Süleyman Kıral, her yıl düzenledikleri ve artık gelenek haline getirdikleri iftar yemeğinde meslektaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kıral şöyle konuştu:

“Ramazan ayının ilk haftasında ve sizlerin katılımı ile güzelleşen bu gece de iftar yemeği için bir aradayız. Bu gece burada meslek yasaları veya uymamız gereken mesleki kararlardan bahsedecek değiliz. Bir gün günlük güneşlik, bir sonraki gün sağanak yağışlı, ya da sabah güneşli akşam yağışlı seyreden ve bu yıl bir türlü istikrar gösteremeyen hava şartları nedeniyle açık mekanda yapmayı arzu ettiğimiz bu iftarı kapalı mekanda yapmak zorunda kaldık. Mekan neresi olursa olsun, biz sizlerle birlikte olunca hep mutlu oluyoruz. Temennimiz sizlerin de bu geceden hoşnut olmanızdır. Varsa hata ve kusurlarımız şimdiden affınıza sığınıyoruz. Bir hadis-i şerif’te “Ramazan’ın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluştur” denilmektedir. Bu ayın nimetlerinden en iyi şekilde faydalananlardan olmanızı dilerim. Davetimize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyor, en güzel gün ve gecelerin sizlerin olmasını diliyorum.” Yemeğe katılanlar, akşam ezanıyla birlikte, Süleyman Kıral’ın okuduğu iftar duasıyla oruçlarını açtılar.  

Yemeğe, Osmaneli Belediye Başkanı Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin’in yanı sıra, Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu, ilimiz siyasetinin tanınmış simaları Nevin Tan, Hüseyin Şensoy, Ertuğrul Açıkgöz, Bilecik SMMMO yetkilileri ve meslek mensupları katıldı.

Editör: TE Bilişim