Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası
  (SMMMO) arasında yapılan protokol kapsamında gerçekleştirilen staj sonrası, öğrencilere sertifikaları verildi. Bilecik SMMMO bürosunda düzenlenen törene Oda Başkanı Süleyman Kıral da katılarak bir konuşma yaptı. İki yıldır devam eden projenin öğrenciler açısından önemine vurgu yapan Kıral, protokolün amacını şu sözlerle ifade etti: “ Öğrencilerin staj süreci içinde meslek hayatını ve meslek ile alakalı ticari belgeleri tanımaları, müşteri mükellef arasındaki ilişkiye şahit olmak, kısaca büro faaliyetlerini ve bu havayı teneffüs edip meslek hayatına başlamadan önce tecrübe kazanmaları sağlamaktır.”



Kıral, yaptığı konuşmada staj başlamasında büyük emeği geçen eski oda başkanı Hüseyin Şensoy’a da teşekkürlerini iletti. Öğrencilere staj yapmanın öneminden bahseden Kıral, “Ne mutlu ki, siz diğer öğrencilerden daha şanlısınız. Çünkü kısa da olsa bir hayat tecrübesine sahip oldunuz. Bu sürecin hepiniz için faydalı olduğunu umuyor ve bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı. Kıral’ın konuşmasının ardından stajını tamamlayan 19 üniversite öğrencisine sertifikaları verildi.


Yapılan törene Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral’ın yanı sıra; Bilecik Şeyh Edebali Üniversite İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Koyuncu, İşletme Bölüm Başkanı İsa İpçioğlu, Yrd. Doç. Dr. Meral Erol Fidan ve Yrd. Doç. Dr. Şerife Subaşı katıldı.














Editör: TE Bilişim