İYİ Parti Bilecik Belediye Meclis Üyesi ve Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, yerel bir haber sitesinde hakkında çıkan haberlere istinaden açıklamalarda bulundu.

Belediye binasındaki makam odasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gürses, yayınlanan haberdeki fotoğrafın 2012 yılında Cumalı köyde değil Pelitözü Gölpark'ta aile dostlarıyla davetli oldukları bir iftar yemeğinde çekildiğini söyledi.

Davetli oldukları bir iftar yemeğini ailece yediklerini belirten Gürses, "Misafirliğe gidildiğinde ikramda ne olursa yenilir, simit bile yenilebilir. Bu tür haberlerle şahsım bazı çevrelerce yıpratılmaya çalışılıyor. İYİ Parti ile CHP arasında yerel seçimlerde bir ittifak yapıldı ve bu ittifak da genel merkezler düzeyinde oldu. Netice itibarıyla da Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Bilecik ve Bozüyük'te başarı elde edildi. Yapılan bu güzel işler bazı kesimler tarafından baltalanmaya çalışılıyor." dedi.

Belediye Meclisi toplantısında birleşime ara verildiği zaman yaşanan tartışmaların da yersiz olduğunu belirten Gürses;"Ak Partili meclis üyeleri mademki öyle bir söz söylediğimi iddia ediyorlar aranın ardından birleşim başladığında neden böyle bir şeyi gündeme getirmediler de aradan epey bir zaman geçtikten sonra gündeme getirdiler? Ben daha önce de söyledim, yine tekrarlıyorum ağzımdan öyle bir söz kesinlikle çıkmadı" ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, yapılan basın toplantısına İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Halil Aydoğdu, İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Merkez ilçe Başkanı Serdar Demirkapı, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldılar.

Editör: TE Bilişim