Meral Tatar adlı bir bayan iş başvurusu için doldurduğu form ile AK Parti’ye üye yapıldığını anlaması üzerine AK Parti’li yöneticiler hakkında suç duyusunda bulunmuştu.
 

Sadece Gazetemizin gündeme getirdiği bu olayın ardından bugün duruşması gerçekleşen davada tanıklar ve şahitlerin dinlenmesinin ardından AK Parti’nin avukatının ek süre istemesi neticesinde 1 Ekim 2013 tarihine ertelendi.

Meral Tatar işe girebilmek için yakın dostları aracılığı ile AK Parti’ye yönlendirildi. AK Parti il binasına giderek iş başvuru formu dolduran Tatar, internet sitesinde ‘hangi partiye üyesiniz’ internet sitesine girdiği esnada AK Parti’ye üye olduğunu farketti.

AK Parti’ye üye olmadığını ve sadece iş başvurusu için AK Parti’de form doldurduğunu belirten Meral Tarar, haberi dışında kendisinin AK Parti’ye üye yapıldığı gerekçesi ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Davası açılan ve bugün ilk duruşması gerçekleşen davada şahit ve tanıkların dinlenmesinin ardından AK Parti’nin avukatının ek süre istemesi sonucu davanın 1 Ekim 2013 tarihine ertelendiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim