Korkmaz Kesik

Ertuğrulgazi Mahallesi Eski Muhtarı Hakkı Bolu, Ertuğrulgazi Mahallesi’ni pislik götürdüğünü söyleyerek Ertuğrulgazi Mahallesi Niyazi Aydın’ı eleştirdi. Bolu, yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen mahallede hiçbir hizmetin olmadığını iddia etti. Kendi döneminde mahallenin çok temiz olduğunu söyleyen Bolu, şuan mahallede çoğu yerde çöplerin bulunduğunu belirterek, “Mahalle lastik dükkânı oldu” dedi.

Mahallenin temizliği için Belediye Başkanı Selim Yağcı ile arasının açıldığını söyleyen Bolu, “Bir yıldan bu yana mahallemizde gelişmeleri takip ediyorum ve değerlendiriyorum. Mahallede yeni yapılan hiçbir şey yok. Benim zamanımda bu mahalle pırıl pırıldı. Mahallenin pırıl pırıl olması için mücadele ettim. Bunun için de sayın belediye başkanımızla kötü oldum. O yüzden benim yeniden muhtarlığımı istemedi. Ama şuan seçimden bir yıl geçmedi mahalle lastik dükkanı oldu. Bütün hafriyat pislikleri mahallenin muhtarının evinin 50 metre mesafesinde. Yediler tepesi komple pislik durumda.” ifadelerini kullandı.  

“Para peşindeler”

Eski muhtar Bolu, kendilerinin hizmet için muhtarlık yaptıklarını söyleyerek, yeni muhtar için, ‘bu kişiler para için bu işin peşindeler’ dedi. Bolu, “İnşaat atıkları, pet şişeler etrafa atılmış, her yer pislik içerisinde. Zabıta müdürlüğüne lastikler için telefon ettim. ‘Tamam’ dediler ama 1,5 aydır kimse buraya uğramadı. Bizim parolamız hizmet içindi, mahallemize hizmet için varız dedik. Maaşımız o zaman 300 liraydı. Şimdi 800 lira, demek ki bu kişiler para için bu işin peşindeler.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim