Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İftar yemeğine eşi Fatma Yağcı ile birlikte katıldı. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, yemeğe katılan tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Çocukların Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya olan ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı.



İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları söyledi; “Ram ‘azan-ı Şerif birlik ve beraberlik ayıdır. Ram ’azan-ı Şerif sevgi ve hoşgörü ayıdır. Ramazan’ı şerif paylaşım ayıdır. Bizde bu sene ilimizde ilk defa bir konsepti uygulamak amacıyla bildiğiniz gibi her yıl Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde 10 yıldan beri iftar etkinlikleri düzenliyoruz. Bu sene halkımızla bir arada olarak mahallerimizde sizlere misafir olalım. Sizlerde bizleri misafir ediyorsunuz. Sizlerde bizleri bu günlerimizde yalnız bırakmıyorsunuz. Güzel sofraları hep birlikte paylaşıyoruz. Bu etkinliklere ve sofralara anlam kazandıran sizlerin iştirakidir. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz, huzurumuz ve mutluluğumuz her daim olsun diyorum. Cenab-ı Allah bizleri hep güzel anlarda ve güzel zamanlarda bir araya getirsin. Ve hep güzel işlere vesile kılsın” dedi. Başkan Selim Yağcı konuşmasını şöyle tamamladı; “İlimizde ve ülkemizde güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de dualarınızla ve gayret ile devam edeceğiz” diye tamamladı.


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın konuşmasının ardından Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Mehteran Ekibi gösterilerini sundu.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Buluşması kapsamında çocuklar unutulmadı ve büyük bir çocuk oyun grubu da çocuklar için kuruldu. Çocukların doyasıya vakit geçirdiği çocuk oyun gurubu ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Ayrıca, eski Ramazanlardan esinlenerek iftar yemeğine katılanlara ücretsiz olarak pamuk şekeri dağıtıldı. Ayrıca Namaz sonrasında vatandaşlara şerbet ikramı yapıldı. 

Editör: TE Bilişim