İlimizin en büyük çocuk oyun merkezi  çocukların yanı sıra gençlerin de ilgisini  çekmeye devam ediyor.  Kayı plazanın 2. katında bulunan ve çocuklar ve gençler olmak üzere iki ayrı bölümde geniş bir alana yayılan oyun merkezi çocukların en uğrak yeri oldu. Havaların soğuması ile açık parklara gidemeyen çocukların anne ve babaları Magicland oyun merkezine götürerek çocukları ile güzel saatler geçiriyorlar.

Oyun merkezine yoğun ilginin olduğu bu günlerde havaların soğuması ile artan hastalık olaylarına önlem amaçlı Magicland çalışanları çocukları düşünerek sürekli oyuncakları dezenfekte ile temizliyorlar. İşletme Müdürü Funda Çınar, oyun merkezlerine olan ilgiden son derece memnun olduklarını bu kapsamda havaların soğuması ile artan hastalıklar neticesinde çocukların hijyenik ortamda oyun oynayabilmeleri için her türlü önlemi aldıklarını belirtti.

Çınar, alınan önlemlerle oyuncakların ve işletmenin tüm temizliğini periyodik olarak yaptıklarını,  çocuklara özel ilgi gösterdiklerini, işletmelerinin sağlık ve hijyen  açısından   hiç bir sorunun bulunmadığını aktardı.

Editör: TE Bilişim