Mart ayı Belediye Meclisi’nin ikinci oturumu Belediye Başkanı Semih Şahin yönetiminde gerçekleşirken gündeme alınan 4 madde karar bağlandı.

Gündeme alınan ilk maddede ilimizde ulusal ve uluslar arası boyutta faaliyet gösteren spor aktivitelerinde başarı gösteren ve derece alan öğrencilere, sporculara, Teknik Yöneticilere, antrenör ve yardımcılarına nakdi ödül verilemesiyle ilgili yıllık 100 bin TL’yi geçmemek şartı ile Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor doğrultusunda Belediye Başkanına ve encümenine yetki verilmesi oylandı. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir değer maddesinde 2021 yılında uygulanacak ücret ve tarifelerine ilave yapılması konusu yine Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor doğrultusunda oylamaya sunulurken oy birliği ile kabul gördü.

İsmet Paşa Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda Hayvan Pazarı olarak kullanılan ve mülkiyeti Belediyeye ait olan ve bölgeye yapılması planlanan Atık Ayrıştırma Tesisine ilişkin yapılacak olan imar değişikliği görüşüldü. Görüşülen gündem maddesine ilişkin Belediye Başkanı Semih Şahin AK Partili meclis üyelerinin yeniden değerlendirme talebine karşın işin ivedilikle yapılması gerektiğini söyledi. Yapılan oylamada AK Partili üyeler çekimser oy kullanılırken gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Editör: TE Bilişim