Bilecik M Plakalı Minibüsçüler Derneği tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)  Mehmetçik Vakfı’na 5 bin 450 lira bağış yapıldı.

Vatanımızın huzuru ve güvenliğini saylayan, bu uğurda canlarını hiçe sayıp şehit olan Mehmetçiklerimiz için Bilecik Taşçılar Köyü M plakalı Minibüsçüler Derneği, Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak için kendi aralarında para topladı. M Plakalı Minibüsçüler Derneği üyeleri aralarında topladıkları 5 bin 450 lirayı TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak yardımda bulundu.

Bilecikli minibüsçülere teşekkür

Derneğe, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Müdürlüğü’nden teşekkür yazısı geldi. M plakalı Minibüsçüler Derneği’ne gönderilen, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgenerel Yaşar Bal imzalı teşekkür yazısında şu ifadelere yer verildi;

“Vatanımızın ve ulusumuzun güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü olduğu yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlamayı, çocuklarım üniversite seviyesi dahil okutmayı gaye edinen, gücünü Yüce Milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına Derneğiniz adına yaptığınız 5.450,00 TL bağışınızla önemli katkıda bulundunuz.

Bu yüce davranışınız dolayısıyla Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı ve saygılarımı sunarım.”

Editör: TE Bilişim