LÖSEV(Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) Eskişehir Şubesi Bilecik’te kamuoyu bilgilendirme çalışması yürütürken, bu kapsamda Kurban Bayramı bağışı için vatandaşlara çağrıda bulundu.

LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Durukan Bilecik’te esnaf ziyaretleri ve kurum ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çalışması yürüttüklerini dile getirirken, kurban bağışları için, “Kurbanınızı kesiyor etini 12 ay dağıtıyoruz.Niyet bağışları ile hayat kurtarıyoruz.Lösemi ve Kanserli çocuklarımız ile bütün yetişkin kanser hastalarımıza LÖSANTE Hastanemizde ücretsiz tanı ve tedavi hizmeti sunuyor,maddi ve sosyal yardımlarımız ile yanlarında oluyoruz.” dedi.

“Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” vurgusu yapan Durukan, “LÖSEV olarak 15 yıldır Türkiye’de vekâleten kurban kesimi yaptırıyor, lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve ailesine, ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına kırmızı et desteği sağlıyoruz. Maddi bayram bağışları ile de LÖSEV’in kalıcı eserlerine kaynak olarak 50.000’e yakın lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve ailesine, yetişkin kanser hastalarına hayat vermeye devam ediyoruz.

Bugün de kurban dönemi çalışmalarımızı tanıtmak için gönüllülerimizle birlikte Bilecik'teydik. Kamuoyu bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Bilecik halkımızı ve kurumları ücretsiz tanıtıcı materyallerimizi paylaşarak bilgilendirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da duyarlı insanlarımızla "Her Kurban Lösemili Çocuklara Can" diyoruz. “ dedi.

LÖSEV’e aşağıdaki iletişim adresi ve numaralarından ulaşılabileceği belirtildi.

www.losev.org.tr

0312 447 06 60

0222 999 19 98

Editör: TE Bilişim