Bilecik merkezinde bir anda başlayan Lodos rüzgarı vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bazı araçların üzerine evlerin çatılarından çeşitli malzemeler düştü.

Şubat ayı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde sabah saatlerinde ılık bir havanın insan vücudunu ısıttığını gören vatandaşlar Bilecik cadde ve sokaklarını doldururken, öğleden sonra bir anda başlayan Lodos sıcak havaya gölge düşürdü.

Sert rüzgarın esmesi ile birlikte sokaklarda gezen vatandaşlar kendilerini etrafta sağa sola çarpan karton kutular ve şişelerden korumaya çalışırken yer yer bazı evlerinde çatılarından kiremitlerin düştüğü ve bazı araçların bu sebeple zarar gördüğü gözlendi.

Aşırı rüzgar sebebiyle Tevfikbey Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın çatısından kopan malzemeler park halindeki iki araca zarar verdi. Herhangi bir yaralanmanın söz olmadığı olayda iki otomobilin maddi hasar gördüğü öğrenildi.

Bunun yanı sıra birçok araç sürücüsü çıkan rüzgar sebebiyle korku dolu anlar yaşarken, vasıtalarını korunaklı yere saklama çabası içerisine girdiler.

Editör: TE Bilişim