Türk Büro Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, 1 Kasım seçimlerine 3 gün kala Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürü’nün değiştirilmesini eleştirdi.

Türk Büro Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, sosyal medyadan paylaştığı mesajda 1 Kasım seçimlerine 3 gün kala Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürü’nün neden değiştirildiğini sordu. Pamukova SGK Merkez Müdürü Celalettin Ateş’in SGK Bilecik İl Müdürü olarak atandığını belirten Taşkesen, ‘Liyakat yok, sınav yok atama var’ ifadeleri ile durumu eleştirdi. Taşkesen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Atamaların tayinlerin durdurulduğu ve seçime 3 gün kala seçim öncesi son mesai günü Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürünü kim değiştirdi? Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük personeli aynı zamanda Büro Memur Sen Bilecik Yönetim Kurulu üyesi iken daha 6 ay önce Pamukova SGK Merkez Müdürü olarak atanan ve orada çalışan Sayın Celalettin Ateş Beyi kim İl Müdürü olarak atadı? Atama kararını öğrenen Celalettin Bey seçimden sonraya kalmaması için tebliğini almak için Ankara’ya gitmiş. Ne diyelim hayırlı olsun. Liyakat yok, sınav yok atama var. Halbuki kurum içerisinde bu görevi yapabilecek daha liyakatli adaylar var iken daha 6 ay. Önce yeni merkez müdürü olan Celalettin bey neden? Ayrıca SGK mevcut il müdürümüz gayet liyakatli, dürüst, çalışkan, personeli ve halk tarafından sevilen bir müdürümüz idi. Neden görevden alındı? Ak Parti Bilecik Milletvekili Sayın Halil Eldemir ve Bilecik Ak Parti Yönetiminin bu atamaya ne diyeceklerini merak ediyorum.”

Editör: TE Bilişim