Birçok dizi ve sinema filminin yanı sıra “Adanalı” dizisinin sahte Lezize Teyzesi ve Fiko’su,
 tiyatro sanatçısı Umut Oğuz, görüş ayrılığı olsa bile kütüğünü Bilecik’e aldıracağını ve kültür kongre merkezini yaptıran Başkan Yağcı’ya oy vereceğini söyledi.

Önce ki akşam Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği 8. Tiyatro Festivalinde ‘Bakarmısınız?’ oyunu sahnelendi. İzleyicilerin oldukça beğenisini kazanan oyun sonunda renkli dakikalar yaşandı. Başkan Yağcı tiyatroculara günün anısına plaket vermeye çıktığında mikrofonu kapan sanatçı tiyatrocu Umut Oğuz, izleyicileri yaptığı espriler ile kırdı geçti.


Sunucu İsmail Cihan’a mikrofonu vermeyen ve konuşma şansı tanımayan Oğuz, oynadıkları tiyatro sahnesini öve öve bitiremedi. Birçok ilde böyle salonun bulunmadığını söyleyen Umut Oğuz, bu projeyi gerçekleştiren Başkan Yağcıya teşekkür etti. Düşünce olarak ayrı olabileceklerini fakat yapılan hizmeti de görmemezlikten gelemeyeceklerini belirten Oğuz, “Kütüğümü Bilecik’e aldıracağım ve bu başarılı başkana oy kullanacağım.” esprisini yaptı. Salonu dolduran Bilecik halkına da teşekkür eden Oğuz, tiyatronun yok olacağını biteceğini söyleyenlere, Bilecik’in bu organizasyonda salonu doldurarak  gerekli cevabı verdiğini ve bu  güzel geceyi Twitter hesabından paylaşacağını söyledi.


Esprileri ve iltifatları karşısında tiyatro sanatçısı Umut Oğuz’a sıkı sıkı sarılan Başkan Yağcı, kendisine teşekkür eti ve klasik sloganı “hep birlikte daha iyiye daha güzele” diyerek daha güzel günlerde,  yeni tiyatro festivallerinde yine bir arada olmayı umut ettiğini söyledi.

Mütevazı kişiliği ile izleyenlerin takdirini kazanan Umut Oğuz daha sonra salonun girişinde hayranları ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim