Koronavirüse karşı mücadeleye büyük önem veren ve 24 saat halkın hizmetinde olan Osmaneli Belediyesi, ürettikleri maske ve boneleri İlçe Devlet Hastanesine teslim etti.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde, maske ve bone yapan kadın girişimciler üretime ara vermeden devam ediyor.

Kadın girişimciler ve Osmaneli’de faaliyet gösteren Tufan Giyim’in katkılarıyla üretilen maske ve boneler İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Özyaşar’a teslim edildi.

Osmaneli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Özyaşar ve Hastane Müdürü Sinan Mut’u ziyaret eden Belediye Başkanı Münür Şahin Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen Boneleri teslim etti.

Başkan Münür Şahin, sağlık personeline teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e de teşekkür eden başkan Münür Şahin, “Devlet Hastanemizin her türlü ihtiyacına destek olan bakanımızdan ve gecesini gündüzüne katarak Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden Başhekimimiz ve tüm sağlık personelimizden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde kendini geliştiren Kübra Tufan ve Hatice Tufan’ın kurdukları küçük atölyede sipariş edilen boneleri diktiklerini,
Sürekli Eğitim Merkezi’ninde böylece maske üretimini gerçekleştirdiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim