Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati KABA, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA ve 1308 Osmaneli Belediye Spor yöneticisi Fikret ATAPAY ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali DÜŞMEZ ve yönetimini İstanbul’da ziyaret etti.

         Başkan Münür ŞAHİN, İstanbul’da yapılan görüşme ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

         “10-11-12-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bolu Spor U15 takımları dahil 10 takımın katılacağı  “LEFKE CUP U15 2017" turnuvası Osmaneli’nde yapılacak.

         1308 Osmaneli Belediye Spor U15 takımımızın da katılacağı resmi turnuvada 10 Takımı Osmaneli’nde 4 gün boyunca ağırlayacağız. Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesislerimiz, Belediye konaklarımız, özel pansiyonlar ve otelimiz ile yaklaşık 300 sporcuya ev sahipliği yapacağız.

         Osmaneli’nde ilki gerçekleşecek turnuva sürekli hale gelecek ve her yıl aynı dönemde tekrarlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ile Ali DÜŞMEZ Başkanımızın yardımlarıyla birçok sportif organizasyonu ilçemizde gerçekleştireceğiz. 2017-2018 futbol sezonunda yaş gruplarından birinin finalinin Osmaneli’nde oynanması için de söz aldık.

         İstanbul da yaşayan sanayici hemşerimiz ve Türkiye Futbol Federasyonunda geniş çevresi olan Cemal GÜR kardeşimiz bizlere bu randevuları aldı ve organizasyonlar için destek oldu. Hemşerimize teşekkür ediyor, bu davranışının diğer hemşerilerimize örnek olmasını diliyoruz.

         Osmaneli’nde sahip olduğumuz 1 adet sentetik standart futbol sahası,1 adet çim standart futbol sahası,1 adet kapalı spor salonu,1 adet yüzme havuzu,5 adet halı saha,2 adet basketbol ve voleybol sahası,1 adet tenis kortu ile tesis zengini bir ilçeyiz. Yeni bir standart futbol sahasını da yakında yapacağız. Bayanlar için yapacağımız 1 adet yüzme havuzu ve 2 halı saha ile örnek ilçe olacağız.

         Bugünkü ziyaretimizde bizlere ilgisi ve destekleri için Başkan Ali DÜŞMEZ, hemşerimiz Cemal GÜR ve yöneticilere çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim