Açılışını Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın yaptığı LC Waıkıkı markası 460.mağazasını Bilecik’te açtı.

         Atatürk Bulvarı Gazipaşa Mahallesi No:14/A’da müşterilerinin hizmetine açılan mağazanın açılış kurdelesini kesen Başkan Yağcı; “açılan mağazanın hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dediği konuşmasında  şunları ifade etti:

“Herkese huzur, mutluluk getirsin diyorum”   

Bugün kutlu, gururlu bir olayı gerçekleştiriyoruz. Ben Bilecik’te 13 yıldır belediye başkanıyım. Bilecik’te son yıllarda yaptırdığımız anketlerde, hemşerilerimizden yoğun bir talep geliyordu. Niçin Bilecik’te bir LC Waıkıkı mağazası yok diye. Tabi bunlar ticari bir olay, birçok unsurun birarada olması gerekiyor. LC Waıkıkı firmasının da, bir yerde mağaza açabilmesi için, belirli konseptlerin olması gerekiyordu. Bu zamana kadar bu konseptler olmadığı için açılamamıştı. Bu zamana kadar gerekli düzenlemeleri Belediye olarak yaptık. Sağ olsunlar onlarda verdikleri sözü yerine getirdiler. Bugün bir açılışı gerçekleştiriyoruz. İnşallah açacağımız bu mağazamızın, bu bağlamda hemşerilerimize, şehrimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Herkese huzur, mutluluk getirsin diyorum.”   

Uzun zamandır Bilecik halkıyla, bu markayı buluşturmayı hedefliyorduk”

Mağaza Müdürü Pınar Güderek ise mağazanın içeriği hakkında bilgi vererek mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Müdür Güderek, açılan yeni mağaza hakkında şu bilgilere yer verdi:

“Bilecik’te açmış olduğumuz bu mağazamız Türkiye’de ki 460. Mağaza. Uzun zamandır Bilecik halkıyla, bu markayı buluşturmayı hedefliyorduk. Nasip bugüne oldu.Bozüyük’te bir mağazamızın olmasına rağmen Bilecik’te de bir mağaza ile müşterilerimize hizmet vermeyi amaçladık. Bugün onu da nihayetlendirmiş durumdayız. İnşallah ta bundan sonraki zamanlar içerisinde güzel ürünlerimizle de Bilecik halkına, uygun fiyata, çeşitli ürünlerimiz ile satışlarımıza devam edeceğiz. Mağazamız 4 kattan oluşmaktadır. Giriş katımız yetişkin erkek grubumuzu barındırıyor. Bir üst katımız asma kat bayan ve onun üzerindeki katımız bayan yetişkin ve bebek reyonlarımızdan oluşuyor. En üst katımız ise; çocuk reyonlarımız var. Tüm Bileciklileri mağazamızda görmekten onur duyacağız.”



 




Editör: TE Bilişim