Cafer Elmas

Kamu kurumlarındaki rahatlık, Kurum Müdürlerinin kurumları babalarının çiftliği zannederek rahat şekilde davranışlar sergilemeleri ile ilgili haberler defalarca basında yer almıştı.

Kurum araçlarını özel işlerinde kullanmaları ile gündeme gelen kamu Kurumu Müdürleri şimdi de kurum bahçesine yaptıkları özel araçlarına otopark ile gündeme geldi.

Vatandaşlar Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdüresi Pınar Dengiz’in kurumun hemen yanında kendi özel aracına kapalı özel otopark yaptırdığını ve aracını oraya bıraktığı yönünde şikayetçi oldular.


Pınar Dengiz’in, özel demir kapı yaptırdığı ve kilit taktırdığı yönünde bilgi veren vatandaşlar, Kurumun bahçesini  11 AD 532 plakalı kendi özel aracına otopark yaptıran Kütüphane Müdürü’nün bu hakkı nereden aldığını sordular.


Vatandaşlar kurumun hemen yanına yaptırılan üzeri tente ile kapatılmış ve önü demir kapı ile kilitlenmiş bu otoparkın hangi bütçe ile yaptırıldığını ve buraya Müdürün kendi özel aracını gece gündüz bırakıp park etmeye hakkı olup olmadığını yetkililere soruyorlar.






Editör: TE Bilişim