Mimari çizimi ve diğer çalışmaları Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Jandarma Komutanlığı Nizamiye Girişi Atatürk Duvarının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına, Vali Bilal Şentürk, Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve il protokolü katıldı.

Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya gerçekleştirilen çalışma dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür ederek, ‘’Bu nokta, ilimize gelen asker ve ailelerinin uğradığı ilk nokta ve dolayısıyla hatıra fotoğraflarının çekildiği bir alan. Belediye Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen çalışma ile burası daha güzel oldu. Katkıları dolayısıyla tekrar teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Şahin ise projenin mimari çizimi ve diğer çalışmaların Belediye Başkanlığı tarafından yürütüldüğünü belirterek, projede katkısı olan Aze Madencilik yetkilileri ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Şentürk de Atatürk görselleri ve Jandarma’ya ait fotoğrafların yer aldığı çalışmanın çok güzel olduğunu belirterek, Başkan Şahin ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim