Bilecik’imizin düşman işgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilimizde ağırladığımız Sanatçı Mithat Körler, birbirinden güzel eseri, Bileciklilerle birlikte seslendirdi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen konserde Sanatçı Mithat Körler birbirinden güzel eseri Bilecikliler için seslendirirken, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da konsere gelerek, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti ifade eden Sanatçı Mithat Körler, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Can ise  6 Eylül Bilecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşunu tebrik ederek, vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza birbirinden güzel eseri ve hizmeti sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bugün çok mutluyuz. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümünü kutluyoruz. Bu vesile ile bizlere bu cennet vatanı armağan eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnet duygularıyla hatırlıyor ve anıyoruz. Sağ olsun Sanatçı Mithat Körler, bugün bizlerle bir olarak, eğlencemizi paylaştı. Kendisine ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can,  daha sonra Sanatçı Mithat Körler’e Kayı işaretinin bulunduğu tabak ve ilimiz seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.

 İLİMİZDEKİ ODA VE ESNAF SANATKARLARI TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

 Belediye Başkanı Nihat Can ayrıca Bilecik Belediyesi öncülüğünde; Ticaret Sanayi Odası ve ilimizdeki esnaf ve oda başkanlıklarının işbirliğinde gerçekleştirilen 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerine katkıları sebebiyle; Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı ve Bilecik Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz’e teşekkür plaketi taktim etti.

Editör: TE Bilişim