Cafer Elmas 

Ak Partili Ramazan Kurtulmuş, önümüzdeki dönem seçimleri için çalışmalarına şimdiden başladı. Yoğun seçim döneminde rakiplerine fark atmak için bu günden form tutmak isteyen tecrübeli siyasetçi, kolları sıvadı, girdi ağırlıkların altına.

İlimizin önde gelen siyasetçilerinden, Ak Parti’nin eski il başkanı ve 2015 seçimlerinde 2. sıra milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş, geçtiğimiz günlerde hizmete giren “Fitness Club” spor salonunun açılışına katıldı. Salonun bulunduğu binanın sahiplerinden olan Kurtulmuş, her zamanki gibi basın mensuplarıyla yakından ilgilendi. Bir ara spor aletlerinin yanında poz veren Kurtulmuş basın mensuplarının isteğini kırmayınca ortaya bu renkli görüntüler çıktı.

50 kiloluk halteri alan ve kaldıran Kurtulmuş bir sonraki seçimler öncesi şimdiden rakiplerine gözdağı verdi. Güzel ve sağlıklı yaşamamın sırının spordan geçtiğinin altını çizen Kurtulmuş,  açılan tesisin Avrupa standartlarında olduğunu, Bilecik’te önemli bir eksiğin giderildiğini belirterek, tesis sahiplerine böyle bir yeri Bilecik’e kazandırdıkları için teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim