İlimizin başarılı iş adamlarından Ramazan Kurtulmuş’un girişimleri neticesinde ilimiz ticari hayatına katkı sağlayacak olan Kurtulmuşlar Pasajı, cuma namazı sonrasında görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Birçok iş adamına örnek teşkil edecek bir davranış sergileyerek pasaj içerisinde Engelsizim Yaşam Derneği’ne kira bedeli almaksızın yer tahsis eden Ramazan Kurtulmuş, işletmenin açılış kurdelesini ;Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Engelsizim Yaşam Derneği Başkanı Halil Altıntaş ile birlikte kesti.

“Ticaret gelişirse memleket zenginler”

Açılış töreni öncesi konuşma gerçekleştiren Ramazan Kurulmuş,Bilecik için hayırlar getirmesini temenni ettiği pasaj hakkında şunları ifade etti:

"İlimizde malum ticari hayat anlamında altyapı eksikliği var. Biz de bu altyapı eksikliğine katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Buradaki esnaf arkadaşlara ticarethanelerinin hayırlı olmasını, bol kazançlar ve bol müşteriler gelmesini temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra, kirada olan ve dükkân açacak bütün arkadaşlara da Allahü Teala dükkân nasip eylesin diyorum.

Biliyorsunuz, memlekette ticareti geliştirmek için bu altyapıyı kurmak lazım. Bu altyapıyı kurarsanız ticareti geliştirirsiniz, ticaret gelişirse de memleket zenginler, zenginledikçe de herkes mutlu olur. İnşallah önümüzdeki süreçte ticaretin daha fazla gelişmesi, daha fazla hak ettiği yere gelmesi ve ilimizin kalkınması noktasında, bu manada altyapıyı yapmayı bizlere, esnaf arkadaşlara Allahü Teala nasip etsin diyorum.

“Türkiye’nin gelişmesi yatırımlara bağlı”

Pasajın açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Milletvekili Halil Eldemir ise, böyle bir işletmenin ilimize kazandırılmış olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasında şunları ifade etti:

“Türkiye’nin gelişmesi yatırımlara bağlı. Yatırımlarında olabilmesi için,hepimizin gayret göstermesi gerekiyor.Bu anlamda Ramazan Bey sağ olsun burada böyle bir yatırım gerçekleştirmiş.İşletmeler adına,Bilecik esnafımızın da burada dükkanları olmuş.Ben hepsine hayırlı uğurlu olsun diyorum.Burası sadece bir pasaj şeklinde dükkanları barındıran bir yer değil.Bunun yanında da, esnafımızın ibadetini rahat yapabilmesi için bir mescit ve bunun yanı sırada sosyal sorumluluğumuz anlamında Ramazan Bey sağ olsun Engelliler Derneğimize de bir yer tahsis ederek onlarında toplumda farkındalık oluşturabilme adına bir yer tahsis etmiş.Hem bunun için , hem mescit için, hem buradaki esnafımız için,hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.Bilecik büyürse,Türkiye büyür.Türkiye büyürse de milletimizin refahı,mutluluğu daha da artar diyorum hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Diğer yandan açılış öncesi cuma namazı sonrası ibadetini yerine getiren vatandaşlara pilav, ayran ve helva ikram edildi.

Editör: TE Bilişim