Turgut Özen’in Ak Parti’ye katılmasının ardından görüş aldığımız İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, ilimizin yetiştirdiği önemli sanayicilerden olan Özen’in partilerine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turgut Özen’in partiye katkısı olacağından hiçbir şüpheleri olmadığını söyleyen Kurtulmuş, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Tabi her Türk vatandaşının olduğu gibi, Turgut Bey’in de partimize üye olması gayet doğal. Geçen yerel seçimler sonucunda kendisinin partiye üyeliği noktasında müracaatı olmuştur. Partimizin yetkili organlarında görüşülmüştür. Karar alınmıştır ve üye olmuştur. Partiye katılım veya bir program ya da rozet takma töreni olmadığı için sizin geç haberiniz oldu ama, kendisi ve o süreç içinde 30-40 arkadaş partimize üye olmuştur. Kayıları yapılmıştır. Ak Partimize memleketimize hayırlı olsun.

Aşağı yukarı 10 milyona yaklaşan üye sayımızla Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Dünyanın da en büyük sivil toplum örgütlerinden birisiyiz. Her geçen gün üye sayımız artmaktadır. Üye çalışmalarına hayli önem veriyoruz. Bizin uyguladığımız politikalar, yapmış olduğumuz icraatlar toplum tarafından kabul gördükçe, milletin ihtiyacı olan hizmetleri, yatırımları her geçen gün arttırarak yaptıkça, milletin de bize teveccühü artmaktadır. Bu manada, her geçen gün Ak Parti’nin politikalarını görenlerin partiye inançları artmaktadır. Ve partiye katılımlar devam etmektedir.

Turgut Bey’in üyeliği partimize ve milletimize hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte Turgut Bey’in partimize katkılarının olacağına inancımız sonsuz. Kendisi ilimizin yetiştirmiş olduğu değerli işadamlarından birisidir. Gönül isterdi ki ilimizde yüzlerce Turgut Özen olsun. Arkadaşımızın ticari hayattaki başarısı ortadadır. Siyasi tecrübesi de vardır. Bu tecrübeden biz de parti olarak istifade edeceğiz.

Bizim, partimiz kurulduğundan beri tekrar ettiğimiz bir cümle var; Ak Parti’yi millet kurdu. Millete hizmet yolunda çıkılan bu yolda emin adımlarla devam etmektedir. Milletin kurduğu partinin içinden çıkan, şu anda teşkilatlarda görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlar, seçilen belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyesi arkadaşlarımız, hepsi milletimizin yetiştirdiği birer değerdir. Milletimizin kurduğu bir parti olarak kapımız tüm milletimize açıktır. Partimize üye olmak isteyen herkesi bekliyoruz. Netice olarak biz bir sivil toplum kuruluşu olarak bu memlekete bu millete hizmet etmek için yola çıktık. Millete hizmet etme düşüncesinde olan, katkı sağlamayı isteyen, birikimi bilgisi siyasi geçmişi olan herkesi partimize bekleriz. Üyelik kayıtlarımız her zaman devam ediyor. Herkesi partimize üye olmaya bekliyoruz.” 

Editör: TE Bilişim