Cafer Elmas  

AK Parti eski İl Başkanı 25. Dönem AK Parti Milletvekili 2. sıra adayı Ramazan Kurtulmuş, 1 Kasım'da gerçekleşecek seçimlerde yeniden aday olup olmaması konusunda istişarelerinin devam ettiğini  söyledi.

Ailesi ve örgütü ile görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Kurtulmuş, dostlarından ve partililerinden aday olması konusunda baskı geldiğini her zaman partisinde göreve hazır olduğunu fakat yeniden aday olup olmama konusunda henüz karar veremediğini belirterek, istişarelerinin devam ettiğini söyledi.

Bilindiği gibi 7 Haziran seçimleri sonrası seçmen koalisyon mesajı vermiş fakat 3 ay geçmesine rağmen hükümet kurulamamış erken seçim kararı alınmıştı. Yeni seçimden çıkılmasına rağmen 1 Kasım olarak belirlenen tarihte vatandaşlar yeniden seçime gidecek bu kapsamda da her ilde olduğu gibi Bilecik'te de adayların kimlerin olacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.  

Pazartesi başlayan aday adayları başvuru süresi AK Parti'de Perşembe günü yani bugün son bulacak. Bilecik'te AK Parti seçimlere 1. sıra Halil Eldemir, 2. sırada da Ramazan Kurtulmuş ile girmiş ve Halil Eldemir milletvekili seçilerek Ankara'da Bilecik'i temsil etme hakkı kazanmıştı. 

1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimde Halil Eldemir'in yeniden birinci sırada gösterilmesine ilişkin bir takım görüşmelerin ve kararların alındığı iddiaları gelirken, 2. sırada aday olan Ramazan Kurtulmuş'un ise yeniden aday olup olmayacağı ve 2. sıradan kendisine teklif gelmesi durumunda kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.

Aday olup olmayacağını sorduğumuz Ramazan Kurtulmuş, istişarelerinin devam ettiğini söyledi. Ailesi ve örgütü ile görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Kurtulmuş, dostlarından ve partililerinden aday olması konusunda baskı geldiğini her zaman partisinde göreve hazır olduğunu fakat yeniden aday olup olmama konusunda henüz karar veremediğini ifade ederek istişarelerinin devam ettiğini söyledi.

 

 

Editör: TE Bilişim