Cafer  Elmas

Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında Kurmay Başkanı olarak görev yapan Kıdemli Albay Selahattin M., 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyon sonucunda açığa alındı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında TSK’da gözaltı ve açığa almalar devam ederken bir açığa alma haberi de Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığından geldi.

Dün gece Jandarma Genel Komutanlığından gelen yazı kapsamında Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında Kurmay Başkanı oalrak görev yapan Kıdemli Albay Selahattin M. açığa alındığı öğrenildi.

Açığa alınan Albay Selahattin M.’nin 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gün izinli olduğu ve Bilecik’te bulunmadığı belirtildi. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Bilecik İl Jandarma Tugay Komutanı Halis Zafer Koç ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alper Sır’ın darbe girişimine katılmamaları ve Bilecik’teki askerlerin sukunetini koruması Bilecik ve ülke kamuoyunda büyük takdir toplarken darbe girişimi kapsamında ilimizde tek açığa alınan isim Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında Kurmay Başkanı oalrak görev yapan Kıdemli Albay Selahattin M. oldu. 

Editör: TE Bilişim