Kurban Bayramı’nın kalbi, bayram sabahı yine İnce Hayvancılık’ta attı.

Mezbahaları aratmayacak Beyice Köyü’ndeki kesimhane tesisinde Veteriner kontrolünde hijyenik ortamda 35 profesyonel kasabın gerçekleştirdiği kesimlerde, 190 büyükbaş, 80 de küçükbaş kurban kesildi.

Sabah bayram namazı sonrası tekbirlerle başlayan kesimlerde İnce Hayvancılık’tan kurbanlarını alan vatandaşların kurbanları kesilmeye başlandı. Bilecik'te birçok kesimin biraraya geldiği kurban kesim yerinde Coronavirüs tedbirleri özellikle sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak kesimler yapıldı.

Kurban Bayramı’nda kurbanın kalbinin attığı İnce Hayvancılık’ın sahibi Cemil İnce, amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu ve bu kapsamda profesyonel kasaplar ve ekip eşliğinde çalıştıklarını, Corona tedbirlerine en iyi şekilde uyduklarını, herşeyin yolunda gittiğini, kazasız belasız kesimlerin erkenden biterek vatandaşların kurbanlarını aldıklarını söyledi.

İnce, bu yıl 190 büyükbaş hayvan ve 80 küçükbaş hayvan kesiminin gerçekleştiğini, her yıl düzenli şekilde Kurban Bayramlarında sattıkları hayvanların kesimlerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyerek, tüm Bilecik halkının Kurban Bayramı’nı kutladığını belirtti.

Öte yandan bayramın 1. günü Bilecik halkının kurbanlarının kesildiği İnce Hayvancılık tesislerinde, 2. gün İstanbul’un kurban kesimleri gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim