Kurban Bayramı bayramlaşma programları ilimiz merkez ve ilçelerinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Bilecik merkezde Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir mezarlığını ziyaret ederek, buraya gelen vatandaşlara çiçek takdim etti. Başkan Yağcı,Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı kısa değerlendirmede güzel gelenekleri yaşatma amacıyla birbirinden anlamlı çalışmayı gerçekleştirdikleri için duydukları memnuniyeti belirterek, ''Bilecik Belediyesi olarak belirli gün ve geceler ile birlikte bayramlarımızda da vatandaşlarımızın memnun olacağı birçok çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu bayram için de mezarlıklarımızdaki bütün çalışmaları yerine getirdik. Buraya gelen hemşerilerimize, yakınlarının mezarına dikmeleri için çiçek hediye ediyoruz. Ayrıca buraya ücretsiz ulaşım imkanı da sağlıyoruz. Bütün bu çalışmaları yapmamızın amacı insanlarımızın memnuniyetini kazanmak ve böyle güzel gelenekleri yaşatmaktır. Bu vesileyle bütün hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Bozüyük’te düzenlenen bayramlaşma programları Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in katılımları ile gerçekleştirilirken Milletvekili Eldemir ilk olarak Bozüyük’te AK Parti İlçe Teşkilatı binasında yapılan bayramlaşma programına katıldı ve partililerle bayramlaştı.

Bozüyük Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 22,23 ve 24. Dönem Ak Parti Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve partililer katıldı. Burada yapılan bayramlaşmanın ardından Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programı yapıldı. Buradaki programa da Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 21,22 ve 23. Dönem Bilecik Ak Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Kaymakam Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin programa katılanlarla tek tek bayramlaştığı programın sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan Yaman herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı. Belediye Düğün Salonu’ndaki bayramlaşma programı Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ikramların ardından dua edilmesiyle sona erdi.

Kurban Bayramı münasebetiyle Osmaneli’nde ise bayramlaşma, bayramın birinci günü Necla Hanım Konağı’nda yapıldı.

Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamlığı beraberliğinde düzenlenen bayramlaşma programına Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, İl Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, davetlilerle bayramlaşarak sohbet etti. Başkan Şahin ve Osmaneli protokol üyeleri daha sonra şehit ailelerini, hastaları ve yaşlıları ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim