Fahri Mezarlıklar Müdürü Küplü’lü Yaşar gazetemizi ziyaret etti. Küplü’lü Yaşar, gazetemiz editörü Cafer Elmas ile görüştü. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

Fahri Mezarlıklar Müdürü Küplü'lü Yaşar mezarlıktaki çalışmaları hakkında Editörümüz Elmas'a bilgi verdi.  Mezarlıktaki sıkıntılarını Cafer Elmas ile paylaşan ve istişare eden Yaşar, gazetemizi ve gazetemizin haber sitesini inceleyerek Elmas'tan Gazetemiz çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Elmas, gazetemiz ve gazetemizin matbaa tesisi hakkında Küplü'lü Yaşar'a bilgiler aktararak, gazetemiz çalışmalarını, matbaa tesisimizde yürütülen iş ve işlemleri anlattı.  Editörümüz Cafer Elmas, Bilecik'te hem basın sektöründe hem de matbaa sektöründe ilin lokomotifi ve en çok okunan gazetesi olduğunu belirtti. Küplülü Yaşar da her gittiği yerde Yarın Gazetesi'ni gördüğünü söyledi.


Küplü'lü Yaşar, gazetemizin Bilecik standartları üzerinde olduğunu, haberleri, tasarımı, baskısı ve satışıyla bölgeye hitap edebilecek konumda gördüğünü dile getirdi.



Gazetemiz matbaa tesisini gezen Yaşar, tesisimizin bölgenin güçlü illeriyle rekabet edecek kapasiteye sahip, civardaki birçok matbaanın oldukça üzerinde olduğunu ifade etti.



Küplü'lü Yaşar geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren gazetemiz mensubu Ertan Özcan'ı da unutmayarak, “çok saygın bir beyefendi koyu bir Beşiktaşlı abimizdi. Nur içinde yatsın” dedi.

 
DİPNOT: DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZ BU HABERDE İNCE MESAJ VARDIR, TABİ ANLAYANA!

Editör: TE Bilişim