Küçük Sanayi 5’inci Sokakta tarım malzemelerinin satışının yapıldığı dükkânda çıkan yangın, sanayi esnafına korku dolu anlar yaşattı.

Hürriyet Mahallesi Sanayi 5’inci Sokak no: 4’te tarım malzemelerinin bulunduğu dükkanda sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangının büyümesi neticesinde alevler yan dükkâna da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken, olayı 110 İtfaiye ekiplerine bildiren sanayi esnafı Gürsel Pakel, “Bana arkadaşlar bilgi verdiler. Hemen geldim. Vatandaşlık görevimi yaparak itfaiyeyi ve TEDAŞ’ı aradık. Görevimizi yerine getirdik.İçeride gübre ve tarım ilaçları var. Başka bir şey yok” dedi.

“İtfaiyemizden Allah razı olsun zamanında yetişmişler”

İşyeri sahibi İsa Öztürk ise, çıkan yangına ilişkin dükkanın önünde yaptığı açıklamada; “Haberi duyar duymaz olay yerine geldik. İtfaiyemizden Allah razı olsun zamanında yetişmişler. Yangına müdahale etmişler. Allah’tan gelen bir şey şuanda sebebini bilmiyoruz. İlgililere teşekkür ediyoruz. İçeride tarım ilaçları,gübre hepsi vardı” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan yangın sebebi ile dükkânın bulunduğu bölge duman altı oldu.

Editör: TE Bilişim