Bilecik Arena programı kısa bir aranın ardından kaldığı yerden tüm hızıyla devam etmeye başlarken, bu hafta ilimizin ekonomisine büyük katma değer katan Küçük Sanayi Sitesi’nin ve derneğinin çiçeği burnunda yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir’i ağırladı.

Küçük sanayi esnafının sorunlarının ve çözümlerinin masaya yatırıldığı program Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve DHA Bilecik İl Temsilcisi Cafer Elmas’ın moderatörlüğünde gerçekleşirken, Küçük Sanayi Sitesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir; Bilecik Olay ve İHA İl Temsilcisi Rafet Sünetçi, Haber 228 Temsilcisi Uğur Baklacı, Değişim Gazetesi Muhabiri Hande Nur Uysal ile 11 Haber Temsilcisi Erhan Toka’nın sorularını yanıtladı.

Moderatör Cafer Elmas, program başında tüm vatandaşlara aşı olma çağrısında bulunurken, toplum sağlığı açısından bu noktada hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, konuk olduğu Bilecik Arena programında Küçük Sanayi esnafının sorunları ve çözümleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özdemir;

-Gerçekleşen Küçük Sanayi Sitesi seçimleri için ne dedi?

-Yeni yönetimini oluştururken hangi kıstasları göz önünde bulundurdu?

-Küçük Sanayi Sitesi’nin en önemli sorunu ne?

-Tarımsal alanda faaliyete atılmak nereden aklına geldi?

-Sanayi Sitesi’nde yağmurdan dolayı su basan dükkan için hangi çözüm önerisinde bulundu?

-3.OSB’de Küçük Sanayi’ye yer ayrılacak mı?

-Depo olarak kullanılan ve bu yüzden sanayide dükkan sıkıntısı yaşanmasına neden olan yerler için hangi yorumda bulundu?

-Bilecik’ten Yenişehir’e araçlarını tamire götürmek zorunda kalan vatandaşlar için ne dedi?

-Küçük Sanayi Sitesi’ndeki hurdacılara ayrılan bölgenin kaldırılıp oraya dükkan yapılması hakkındaki önerisini ne şekilde genişletti?

-İl Müftüsü, sanayi alanı ile ilgili neye sıcak bakmadı ve ne için mubal dedi?

-Yüksek dükkan kiraları için Küçük Sanayi esnafı ne diyor?

-Bilecik halkına hangi çağrıda bulundu?

-Sanayide yaşanan karakolluk olay için ne dedi?

-3.OSB’de KOBİ OSB kurulmalı mı?

-İlimizde görev yapan Valiler için hangi eleştiride bulundu?

-Galericiler Sitesi noktasında nelere dikkat çekti?

-Sanayici esnafına hangi çalışmayı müjdeledi?

-Ali Özdemir siyasete atılacak mı? açıklamalarının yanısıra, daha birçok konu hakkında yorumda bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir’in geniş çaplı açıklamalarını Bilecik Arena Programı’nda; yarin11.com, bilecikolay.com, haber228. com, bilecik11.com ve 11haber.com sitelerinde izleyebilir, ayrıca Yarın Gazetesi ve Değişim Gazetesi’nden okuyabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim